Paard aan Zee
 
Rockanje


DE KAMER

Je komt door de voordeur naar binnen, die alleen voor jullie bestemd is. Op de begane grond vind je een kapstok. Je gaat met de trap naar boven, waar je op je eigen privé verdieping met slaap- en badkamer komt. 
De rookvrije 2 persoonskamer is geheel in style van het strand en paard. Met een verhoogd plafond, nieuw laminaat en een boxspring met een verrassing er op! Ook is er een kledingkast om je spullen in op te kunnen bergen. 
De kamer is voorzien van een TV, koffiezetapparaat van Nespresso en een waterkoker. Daarnaast is er een kleine koelkast zodat je je eigen drinken koud kunt leggen. Ook is er in de kamer airco aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van horren en hebben uitzicht op de paarden als ze op het weiland aan huis staan. Aangrenzend vind je een nette, nieuw ingerichte badkamer met douche, wastafel, toilet en radiator. Op de gang vind je wat leuke paardenboeken en magazines die je tijdens je verblijf kunt lezen. Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis wifi en parkeermogelijkheden op eigen terrein.

 

Ontbijt :

Je kunt kiezen of je op de kamer wilt ontbijten of buiten op het terras bij de paardenstal. Het is uiteraard ook mogelijk om bij een restaurant in de buurt te genieten van een ontbijt!


Je hoeft je ondertussen geen zorgen te maken om je paard of pony, want die staat heerlijk te genieten in het weiland. Na je ontbijtje kun je ervoor kiezen om een leuke rit met je paard te maken - daar kom je immers voor! - over 1 van de prachtige ruiterroutes van Voorne aan Zee. De afstanden varieëren van 11 tot 16 kilometer.  Ik kan je aanraden om vroeg op pad te gaan, in de vroege uren heb je kans om wat hertjes en reetjes te treffen, Heerlijk toch! Wanneer je vertrekt bij de B&B hoef je gelukkig ook geen drukke weg over te steken. Het is uiteraard geen probleem om je ontbijtje bijvoorbeeld in de koelkast klaar te zetten, zodat je vroeg op pad kunt gaan met een gevulde maag. 
Zelf heb ik een ruiterroute uitgestippeld, waarbij je onderweg heerlijk kunt genieten van een ijsje of een drankje. 
Mocht het te warm zijn om in de ochtend of middag te rijden dan kan je natuurlijk ook in de avond een buitenrit maken en overdag ga je er dan zelf heerlijk op uit met de (gratis) fiets die bij ons aanwezig is om naar het strand (2 km) te gaan. Daar kun je dan genieten van de zon en het water of om wat te eten. Als je niet van het zoute water houd, is er ongeveer 5 kilometer verderop ook een zoet water gebied, namelijk de Brielse Maas en het Oostvoornse meer. Daar vind je een strandje en een restaurant.
In de omgeving zijn MTB routes, hiervoor kun je een mountainbike huren in de buurt.
Ook kan je stadje Brielle in om te shoppen en te kijken waar de geuzen op 1 april binnen vielen. Wil je een groter winkel centrum bezoeken of naar de bioscoop, dan zijn Hellevoetsluis en Spijkenisse ook nog aan te rijden. Een heerlijke fietstocht naar Stellendam om een vers visje te halen behoort ook nog tot de mogelijkheden. Ook zijn er in Voorne aan Zee speciale biberbunker dagen met gids die je allemaal leuke en interessante weetjes verteld.
Kortom je hoeft je hier in deze buurt zeker niet te vervelen en nogmaals maak je over je paard of pony geen zorgen want die staat heerlijk in de wei en hebben natuurlijk ook vakantie.