Paard aan Zee
 
Rockanje

Mijzelf even voorstellen

 

 

Ik ben Louise. Van maandag tot en met woensdag werkzaam in een bedrijfsrestaurant, daarom is het alleen mogelijk om te boeken van donderdag t/m zondag. Ik ben in het bedrijfsrestaurant mede verantwoordelijk voor het ontbijt en de lunch, het is voor mij dus niet geheel nieuw om straks een heerlijk ontbijtje voor jou klaar te maken! 😊

Ik heb dit huis met mijn man gekocht als opknap huis, we hebben alles zelf verbouwd, Ons idee was gelijk om beneden te gaan wonen en slapen, omdat dit huis alle faciliteiten beneden heeft. Daardoor heb ik dus ruimte over op de bovenverdieping. Recentelijk ben ik minder gaan werken en is bij mij het idee ontstaan om een Bed & Breakfast te openen. Nu is dit in de omgeving waar ik woon niets nieuws meer, dus ik wilde er iets unieks van maken. Daarom heb ik gekozen om mijn B&B in te richten voor paarden en hun eigenaren maar zonder paard kan je ook bij ons overnachten. Ik woon in een prachtige omgeving waar ik elke dag weer van de natuur geniet, en wil iedereen de kans geven dit ook te kunnen doen.

Ik kom natuurlijk niet zomaar op dit idee, mijn man en ik zijn ontzettende dierenliefhebbers. Ik rijd zelf al jaren paard.Het is dan ook een grote droom van ons om eigen paarden te hebben.